រុស្ស៊ីជាពលរដ្ឋ៖លក្ខខណ្ឌនិងនីតិវិធីសម្រាប់ទទួលបាន



ទេសជាច្រើនគិតអំពីលទ្ធភាពនៃការទទួស្ស៊ីពលរដ្ឋ។ ទៀងទាត់នេះដំណើរការបានណែនាំជាច្រើនផ្លាស់ប្តូរគោលបំណងរបកស្រាយនីតិវិធី។ មនុស្សខ្លះមិនអាចប្រើប្រាស់សាមញ្ញមួយដំណើរការនៃការទទួលពលរដ្ឋ,ប៉ុន្តែពួកគេត្រូវតែបំពេញតម្រូវការជាក់លាក់និងលក្ខខណ្ឌ។ អ្នកគួរយល់ពីរបៀបនិងកន្លែងដើម្បីអនុវត្ត,អ្វីដែលឯកសារ និងអ្វីដែលជាការពិតទាមទារពលរដ្ឋ។ ជារៀងរាល់ជនបរទេសដែលទទួលពលរដ្ឋនៃសហព័ន្ធរុស្ស៊ី,អាចពឹងផ្អែកលើសមត្ថភាពខុសគ្នា។ ទាំងនេះ រួមមានដូចខាងក្រោម៖មានជាច្រើនដែលមានស្រាម្មវិធីដែលអនុញ្ញាតដើម្បីទទួលពលរដ្ឋរុស្ស៊ីជាមួយនឹងខំប្រឹងប្រែងតិចតួច,ប៉ុន្តែថាជនបរទេត្រូវបំពេញជាក់លាក់តម្រូវការ។ ជារៀងរាល់ជនបរទេគួរដឹងថាដើម្បីទទួលពលរដ្ឋនៃសហព័ន្ធរុស្ស៊ីវាគឺអាចធ្វើបានតែក្រោមលក្ខខណ្ឌជាក់លាក់។ ដោយមិនទំនងបណ្តាលឱ្យវាត្រូវបានចាត់ទុចទៅរួចទេ។ ពលរដ្ឋនៃសហព័ន្ធរុស្ស៊ីអាចត្រូវបានដឹងនៅក្នុងវិធីជាច្រើនអាស្រ័យលើដែលមានមូលដ្ឋាន៖ការបដិសេធនៃការសរុស្ស៊ីពលរដ្ឋផងដែរបានត្រឹមត្រូវតែត្រូវបានចេញផ្សាយ,ដែលវាគឺជាការចាំបាច់ដើម្បីដាក់ជូនពិសេសកម្មវិធីដើម្បីបណ្តុះបណ្តាល។ ការលះបង់គឺជាការស្ម័គ្រតែប៉ុណ្ណោះ,ដូច្នេះគ្មានវិធីដើម្បីបង្ខំឱ្យបរាជ័យដើម្បីកម្លាំងមនុស្សម្នាក់ដើម្បីបោះបង់ពលរដ្ឋ។ ជារៀងរាល់ពលរដ្ឋនៃប្រទេសផ្សេងមានឱកាសដើម្បីក្លាយជាពលរដ្ឋនៃសហព័ន្ធរុស្ស៊ី។ នេះគួរតែត្រូវបានតាមពីក្រោយត្រឹមនីតិវិធីសម្រាប់ការទទួលរុស្ស៊ីពលរដ្ឋ។ គាត់គឺដើម្បីអនុវត្តជាច្រើនបន្តដំណាក់កាល។ សកម្មភាពទាំងអស់ត្រូវតែត្រូវបានអនុវត្តជាក់ស្តែងពេលវេលា។ ដូច្នេះ,ដំណើរការគឺវែងណាស់,ដូចជា ពីកាលបរិច្ឆេទនៃការដាក់សម្រាប់ពលរដ្ឋត្រូវតែឆ្លងមិនតិចជាងមួយឆ្នាំ។ រុស្ស៊ីពលរដ្ឋតម្រូវឱ្យការរៀបចំនៃការជាច្រើនឯកសារនិងអនុវត្តជាច្រើនជាប់គ្នាកម្មភាព។ ដំណើរការនៃការទទួលពលរដ្ឋនៃសហព័ន្ធរុស្ស៊ីអាចត្រូវបានអនុវត្តទៅតាមស្តង់ដារគ្រោងការឬក្រោមការសាមញ្ញ។ អក្សរការទទួលរុស្ស៊ីដែលរដ្ឋត្រូវតែអនុញ្ញាតនៅក្រោមពិសេសកម្មវិធី។ ទាំងនេះរួមមានការតាំងលំនៅនៃពលរដ្ឋ។ នៅក្រោមលក្ខខណ្ឌទាំងនេះ,បន្ថយយ៉ាងខ្លាំងចំនួននៃពេលវេលាដែលអ្នកនឹងមានដើម្បីចំណាយសម្រាប់ពលរដ្ឋ។ យោងទៅតាមស្តង់ដានីតិវិធីតម្រូវឱ្យអ្នកស្នើសុំដើម្បីរស់នៅក្នុងប្រទេសរុស្ស៊ីមិនតិចជាងអាយុប្រាំឆ្នាំជាមួយនឹងការស្នាក់នៅនៃសហព័ន្ធរុស្ស៊ី។ រុស្ស៊ីពលរដ្ឋនៃកុមារផងដែរគឺផ្អែកលើគោលការណ៍នេះ។ លើសពីនេះទៀតតម្រូវ៖ឯកសារដើម្បីទទួលពលរដ្ឋរុស្ស៊ីវាគឺជាការចាំបាច់ដើម្បីអនុវត្តសម្រាប់ប្រាំមួយខែរហូតដល់ចុងបញ្ចប់នៃរយៈពេលនៃការសុពលភាពនៃប័ណ្ណស្នាក់នៅ។ ខណៈពេលដែលដំណើរការអាចទាំងស្រុងនិងពេញវ័យ សមត្ថភាពមនុស្សម្នាក់។ សម្រាប់កុមារដំណើរការអនុវត្តដោយឪពុកម្តាយឬអាណាព្យាបាល។ ដំណើរនេះគឺអាចប្រើបានសម្រាប់តែមនុស្សដែលសមនឹងតម្រូវការនៃកម្មវិធីនៃការតាំងលំនៅនៃពលរដ្ឋឬវិធីផ្សេងទៀត។ សម្រាប់ពួកគេមានយ៉ាងខ្លាំងសាមញ្ញទទួលបានរុស្ស៊ីជាពលរដ្ឋ។ ដំណើរការមិនយកពេលវេលាច្រើននិងមិនតម្រូវការរៀបចំនៃការជាច្រើនឯកសារ។ ដើម្បីប្រើនេះជាអក្សរនីតិវិធីត្រឹមតែអាចប្រភេទខ្លះនៃបេក្ខជន។ ទាំងនេះរួមមានជនបរទេជាមួយនឹងទាក់ទងទៅលក្ខខណ្ឌ៖ដើម្បីកំណត់ថាតើមួយជាពិសេសជនបរទេសដើម្បីប្រើការកើនឡើងនីតិវិធី,វាគឺជាសាសន៍ទៅពិគ្រោះជាមួយនឹងការឆ្លងមេធាវី។ ជាធម្មតាប្រសិនបើឯងអាចអនុវត្តគម្រោងនេះ,ដូចជារុស្ស៊ីជាដើម។ ស្ថានភាពនេះត្រូវបានផ្ដន្ទាប់ពីឆ្លងកាត់គណៈកម្មក៏ដូចជាការសាកល្បងនៅក្នុងសេណុំបែបបទ។ លើសពីនេះទៀត,ផ្តល់ជូនឱកាសបែបផ្សេងទៀតមនុស្សនៅក្រោមលក្ខខណ្ឌ។ សិទ្ធិទទួលបាស្ស៊ីពលរដ្ឋក្រោមការសាមញ្ញនីតិវិធីគឺអាចប្រើបាន៖ទាំងអស់ ខាងលើទេមនុស្សមានឱកាសដើម្បីប្រយោជន៍ពីការសាមញ្ញដំណើរការនៃការទទួស្ស៊ីពលរដ្ឋ។ ប្រសិនបើវាជាចទៅរួចទេសម្រាប់ជនបរទេសដើម្បីប្រើសាមញ្ញគ្រោងការ,គាត់នឹងមានដើម្បីអនុវត្តជាប់គ្នាជំហាននៃស្តង់ដានីតិវិធី។ ដំណាក់កាលរបស់ខ្លួន,ដូច្នេះវាគឺជាការសំខាន់ដើម្បីហ្មត់ចត់យល់ពីច្បាប់នៃការដំណើរការ។ ជនបរទេនៅពេលដែលឆ្លងកាត់ព្រំដែនត្រូវតែមានទិដ្ឋាការឬលិខិតឆ្លង។ ពីអ្នកស្រុកនៃប្រទេសដែលមានគសហភាពសមាជិកទាមទាររផ្ទៃក្នុងលិខិតឆ្លង។ លើកក្រោយ ៧ ថ្ងៃពីកាលបរិច្ឆេទនៃការមកដល់នៅក្នុងប្រទេសនេះ,ការចំណាកស្រុកត្រូវតែផ្តល់ឱ្យជូនដំណឹងរបស់គាត់មកដល់បង្គោល។ ប្រសិនបើអ្នកជួលផ្ទះល្វែងមួយឬនៅតែមាន។